Cxense Display
1

Ung Kultur Møtes 2019 UKM Audnedal, Lyngdal og Hægebostad 2019

I 2018 arrangerte vi for første gang UKM sammen med Audnedal, og i 2019 er også Hægebostad med på laget! Det synes vi er svært spennende og veldig moro.

Vi håper at vi på UKM 2019 vil se massevis av deltakere over hele aldersspennet som viser oss kultur fra alle tenkelige sjangre! Det absolutt viktigste i UKM er den sosiale biten og de unike møtene på tvers av sjanger, alder og bakgrunn. 

Påmeldingene har allerede begynt å strømme på, og vi oppfordrer alle som har noe å vise frem om å melde seg på tidlig, slik at vi kan lage et best mulig arrangement i 2019! Har du gode ideer du synes vi bør bruke på UKM 2019, så ta kontakt med UKM-kontakt Pål T. Fosso på epost pal.fosso@lyngdal.kommune.no eller telefon 470 59 851. Følg også med på vår facebookside www.facebook.com/ukmlyngdal 

Meld deg også på «Åpen scene på Romskipet» lørdag 9. februar. Her er har vi valgt å sette ned aldersgrensen, så alle i alderen 10-20 år er hjertelig velkommen til å melde seg på her!

UKM er en unik sjanse til å vise seg frem innenfor en profesjonell ramme hva gjelder lys, lyd, video og teknikk. Deltakerne får møte publikum og opplever hvordan det er å stå på en scene. UKM kan for mange være springbrettet til en kreativ karriere. Eksempler på artister som har en fortid fra UKM er blant annet: Honningbarna, Tone Damli Aaaberge, Blacksheeps, Jaga Jazzist, Hanne Hukkelberg, Odd Nordstoga og en hel drøss andre. I Lyngdal er vi opptatt av å hvert år lage tidenes UKM-arrangement både for deltakere og publikum! 2019 er selvsagt intet unntak… Meld deg på via ukm.no i dag!

_
_
_