Cxense Display

Fjerdealbumet, "Idioten", slippes 12. januar! Stian Fjelldal slippkonsert

Stian Fjelldal slo gjennom med singelen «Håbløs» som ble listet på både P3 og P1 våren 2010. Året etter slapp han debutalbumet «En altfor vakker park» produsert av Håkon Gebhardt. Siden har singlene «Æ vil heim», «Sammen i mørket» og «I verdens rigeste land» blitt a- og b-listet på P1.

I 2015 slapp han det personlige andrealbumet «Enden er nær» til strålende kritikker, mens han i vår tok en helt ny retning med det støyfulle elektroverket «Blindtarm». På nyåret slipper han sitt fjerde album, "Idioten", og 3. november kommer første singel, «Angre, angre».

– Det er i grunnen ikke så mye jeg angrer på. Noe som i utgangspunktet høres ut som en fin ting, men det handler nok mest om at jeg ikke er så veldig glad i å ta risiko. Jeg er rett og slett litt feig, sier Stian og fortsetter:

Hjemmelaga

– Derfor har jeg bestemt meg for å gi meg selv en sjanse til å angre noe skikkelig. Jeg tar sjansen og gjør alt helt uten hjelp denne gangen. Spiller alle instrumenter på albumet, alt er spilt inn hjemme og jeg produserer alle låtene selv. Og så gir jeg dem ut på eget selskap. Så får vi se da om jeg kommer til å angre etterpå. 

«Festen» er Fjelldals nye singel fra det kommende albumet «Idioten» som slippes 12. januar. Låten handler om en fest, en nysgjerrig ungeflokk og et vesen i pels.

– Jeg tror ikke på spøkelser, likevel tror jeg at jeg har sett et. Pussige greier, men det er slik minnet mitt tolker inntrykkene som satte en sånn støkk i meg som åtteåring, sier Stian Fjelldal. Dersom du kjøper billetter i skranken på Lyngdal bibliotek eller Lyngdal kino får du med den 8-siders tegneserien "Festen" tegnet av Stian selv.

_
_
_