1

Daniel Larsen: Magiens verden 2

I 2017 satte Daniel Larsen sammen et familieshow for kulturhus i Norge der hele familien blir engasjert og får være med på det magiske som skjer. Et show som har fått fantastiske tilbakemeldinger, veldig bra publikumsoppmøte og som ønskes velkommen tilbake av kulturhusene!

Magiens verden 2 er et show fullt av magi, humor og overraskelser, et show som får barna til å hyle, skrike og le, for de blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Dette er et show av høy kvalitet og et enormt engasjement av publikum. I 2018 var Daniel Larsen på Lyngdal kulturhus med "Magiens verden" og i 2020 følger han opp med "Magiens verden 2"!

Daniel Larsen er en av Norges desidert beste barne- og familieunderholdere gjennom 25 år. I mer enn 25 år har han hatt sine familieshow på de fleste av hotellene på Geilo, Gol og Storefjell, og i 11 år har han hatt ansvaret for barneunderholdningen på Color Line sine båter mellom Sandefjord og Strømstad. Han har vært innom parker som Hunderfossen, Tusenfryd og Bjørneparken, han har underholdt Det Kongelige Hoff, turnert i Afghanistan, der han underholdt internasjonale fredsstyrker, og sist, men ikke minst underholdt i bursdagen til rockelegenden Jerry Lee Lewis i Memphis Tennessee.

Hans referanseliste er lang og spennende, - alle med en fellesbetegnelse: SUKSESS!!!

Med over 1000 forestillinger de siste 5 årene er han en av de mest produktive magikerne vi har i Norge, og dette er med andre ord en godt etablert magiker og illusjonist vi i Norge kan være stolte av.

_
_
_